Sunday, March 6, 2011

KAMI BLOGGER AKTIF UTM


Yezza..UTM blogger nak buat 1st gathering, macam menarik je kan?Jadi kena join la ni kan?(haha). So, kena bagi nama la kan? my name is Mohamad Nor Syukri (ewah nama panjang). Umur 23 tahun.

Tempat aktiviti yang menarik kat UTM, Skudai ni, semestinya dekat tasik UTM. Baru meriah sikit buat kat situ. Kat situ kan kawasannya lapang, indah dan permai.(hehe). Lagi pun tengok tempat tu macam hapening je.

SAYA RASA BLOGGER UTM amat sempoi sekali, sebab disebabkan blogger utm kita boleh berinteraksi sesama blogger di UTM. Kalau kita blogwalking, belum tentu dapat jumpa blogger yang satu universiti. Jadi blogger UTM memang terbaik lah, tambah-tambah bila nak buat gatherin macam ini.

Jadi kepada semua Blogger UTM, jom kita join ramai-ramai, kita kasi gegar UTM.(hehe). Siapa nak join boleh klik kat link ni [here]. SEKIAN

6 Civillian:

D' Cako said... [Reply to comment]

0o0o.baru tau ade.Semangat eh ko pegi.Tak kenal la org2 nye.Tapi aku da follow! ^^

M.N.SYUKRI said... [Reply to comment]

D'Cako : tak kenal la masa ni kita nak kenal kan?hehe

NadiRah said... [Reply to comment]

yeah!! thanks sudi join... =)
nmpknya ramai nak wat kat tasik ilmu..huhu

M.N.SYUKRI said... [Reply to comment]

Nadirah : ur welcome..yezza..tasik ilmu..!tasik ilmu..!tapi tarikh kasi la yang sesuai..hehe

shahsyaz said... [Reply to comment]

klu study week gane???

tp secepat mungkinlah..

M.N.SYUKRI said... [Reply to comment]

shahsyaz : ok gak,buat time weekend, week b4 study week kn2?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...