Tuesday, August 16, 2011

Sudah Lama Tidak Mencoret Disini


Pertama sekali aku ingin mengucapkan Salam Ramadhan kepada semua yang melawati blog ini. Sudah sekian lama aku tinggalkan blog ini tanpa meninggalkan sebarang entry. Mungkin kerna aku terlalu sibuk dengan kerja sehinggakan tiada masa menjengah blog ini.

Syukur ke hadrat Ilahi, dengan izinNya kita semua bertemu bulan yang penuh rahmat ini. Sesungguhnya kita terdiri daripada orang-orang yang bertuah. 

Kini sudah hari yang ke-16 kita semua berpuasa, tidak lama lagi Aidilfitri pun menjelma. Lagu-lagu raya sudah mula dimainkan oleh DJ radio demi memeriahkan lagi suasana hari raya yang bakal tiba.

Apabila berbicara tentang raya ini, aku berharap tahun ini aku raya dengan meriah sekali. Tidak seperti tahun-tahun sebelum ini, pelbagai cabaran dan dugaan yang terpaksa ditempuhi.

Kepada semua yang sedang menyambut bulan ramadhan dan bakal menyambut Aidilfitri, khususnya umat Islam semua. Bersederhana lah anda semua dalam membuat persediaan, ingatlah bahawa ramai yang tidak dapat menyambut Aidifitri dengan sempurna. SEKIAN.

2 Civillian:

nurZAKIA said... [Reply to comment]

selamat berpuasa & selamat hari raya

M.N.SYUKRI said... [Reply to comment]

@nurZAKIA tq..selamat berpuasa n selamat ari raya jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...