Sunday, October 6, 2013

Department of Water


Salam 1 Malaysia...Lame benor aku tak update blog aku nih..aku rasa dah setahun agaknye..Alhamdullah bersyukur ke hadrat Ilahi kerana menambah rezeki dah memperbaiki hidup aku..so far sebelum ini, hidup aku sangat sibuk..maklumlah dulu jadi site engineer...susah sangat nak bercuti atau nak rest...selama setahun aku berkerja as site engineer..tak pernah ambik anual leave pun..haha..

(Aku yang dulu bukan lah yang sekarang)..ewah nyanyi lagu TEGAR pulak aku..Actually, maksud aku dulu aku kerja sebagai site engineer(MainContractor) dan sekarang aku beralih kepada bidang yang lebih mencabar iaitu sebagai CivilEngineer of Water Deparment. Asyik bermain air je aku ni, dulu kerja dengan projek JPS sekarang dok Water Department.. So far sekarang still learning nak tambah knowledge and experience, dulu banyak kait dengan management site..sekarang jadi konsultan banyak kait dengan design..Harap2 Allah swt mempermudahkan kerjaya aku..Amin...

By the way, kepada yang aku xreply komen2 tu, aku mintak maaf sangat2..tak sempat, sibuk dengan paper work..when korang dah berkerjaya dalam bidang Civil Engineering nih korang akan tahu camne..tp tak bermaksud aku xkan reply komen korang, if aku ade masa..aku akan cuba jawab persoalan korang..(hahaha). Sekian.

1 Civillian:

Zakiah said... [Reply to comment]

tukar company ek..nak buat ir ye. All the best :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...