Sunday, January 1, 2012

Selamat Tahun Baru 2012..!

Patah tumbuh hilang berganti. Begitu juga tahun-tahun yang berlalu diganti pula dengan tahun yang baru. Sebelum ini umat Islam menyambut awal muharam, kali ini menyambut tahun baru pula. Jadi, dua kali kita berazam untuk berubah ke arah yang lebih baik. Di harap apa yang kita semua impikan akan tercapai.

Kita boleh memandang ke belakang, tetapi hanya untuk mendapatkan pedoman. Kita hanya boleh menoleh sebentar sahaja ke belakang kerna apa yang berlalu tidak perlu dikenang selalu. Pada tahun baru ini, marilah kita cuba memenuhi segala impian kita yang masih tidak sempurna dengan cara baru dan cuba memenuhi impian kita yang baru kita ingin capaikan.

Sesaat kita meninggalkan detik tahun 2011, maka selangkah kita menuju hidup yang baru sudah pasti yang lebih baik. InsyaAllah, kita akan sentiasa dibantu sekiranya kita berada di jalan yang baik dan benar.

Jadi, kepada yang masih belum menunaikan impian 2011 maka cuba lah ia pada 2012 dengan pendekatan yang lebih baik. Bagi yang mengimpikan sesuatu yang baru, berusaha mendapatkan apa yang kita inginkan. Winning the goal..!!. Akhir sekali, selamat menyambut tahun baru 2012 dan mudah-mudahan hidup kita semua lebih sempurna dari sebelum ini. SEKIAN

2 Civillian:

Aimifiqa said... [Reply to comment]

hepi new year. mge tahun ini lebih baik dan bermakna utk kita. :)

M.N.SYUKRI said... [Reply to comment]

@Aimifiqa Isyaallah..amin..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...